X% LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli Ylöjärvellä 20.–22.9.2019

Ilmoittaudu

Ilmoittautumisaika on päättynyt ja hahmojako tehty. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

Olet siis tutustunut sivujen sisältöön ja valmis ilmoittautumaan? Hienoa! Edellytys peliin pääsemiselle on ajallaan saapunut ja ohjeiden mukaan täytetty ilmoittautumislomake. Täytäthän kohdat huolella ja ajatuksen kanssa, jotta saamme mahdollisimman kattavan käsityksen sinusta, toiveistasi ja odotuksistasi.

  • Lue pelin sisältövaroitus ennen kuin ilmoittaudut, jotta tiedät, millaisia asioita pelissä voi tulla vastaan: Sisältövaroitus

Pelaajavalinnat & hahmojako

Pelinjohto tekee pelaajavalinnat ja hahmojaon parhaansa mukaan pelaajien toiveiden ja hahmoille suunniteltujen juonien yhteensopivuuksien perusteella, eli ilmoittautujien järjestyksellä ei ole merkitystä. Voit hakea mitä vain sinua kiinnostavia hahmoja riippumatta siitä, minkä ikäinen, näköinen tai sukupuolinen olet, tai oletko koskaan hahmosta tai sen lähdemateriaalista kuullutkaan. Saatat kuitenkin saada tarjouksen aivan eri hahmosta kuin mitä hait, sillä hahmojaossa on huomioitava kaikkien pelaajien sisältötoiveet ja rajoitukset.

Larpissa on 42 pelaajapaikkaa. Hakijoiden määrästä riippuen voi olla mahdollista, että kaikki eivät pääse mukaan, jolloin pelaajapaikat täytetään hahmoihin soveltuvuuden mukaan, ilmosta välittyvän innostuksen ja motivaation pohjalta tai tiukassa tilanteessa esim. arpomalla. Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostilla peliin pääsemisestä ja hahmojaosta viimeistään 1.6.2019. Mikäli ilmoittautumisia tulee kiintiötä vähemmän, joitain hahmoja saatetaan pudottaa pois. Tarvittaessa kysymme lisätietoja pelaajavalintoja tehdessä.

Huomaa, että pelin ikäraja on 16 vuotta, joka hakijoiden tulee olla täyttänyt jo ilmoittautuessa. Tästä ei voida joustaa.

Ilmoittautumislomakkeet

Larppiin hakeminen tapahtuu Google Forms -lomakkeella. Ensikertalaisille, aloittelijoille ja kokeneille hakijoille on omat lomakkeensa kysymysasetteluiden vuoksi. Pelikokemuksella tarkoitetaan nimenomaan liveroolipelejä; muun roolipeli- ja ilmaisutaitokokemuksen voit kertoa ilmoittautumisessa. Vaikka peli on erityisen aloittelijaystävällinen, otetaan peliin mukaan myös reilusti kokeneempia larppaajia hyvässä suhteessa uusiin, jotta kokonaisuudesta saadaan tasapainoinen.

Onnea matkaan!

Neuvoja ja tukea

Jos kaipaat neuvoja tai vinkkejä ilmoittautumiseen, niitä löytyy täältä: Opas larppeihin ilmoittautumiseen (Epel Larp ry). Oppaasta voi kokeneempikin pelaaja saada hyviä vinkkejä.

Jos kaipaat henkilökohtaisempaa opastusta tai tukea, voit pyytää apua ilmoittautumiskummeiltamme Elisabetilta ja Vililtä laittamalla sähköpostia osoitteeseen xplarp@gmail.com. Ota yhteyttä myös, jos ilmoittautumislomakkeen kanssa on teknisiä tai muita ongelmia.