X% LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli Ylöjärvellä 20.–22.9.2019

Info

Pelikokonaisuuteen kuuluu ennen peliä järjestettävä workshop-päivä sekä itse peliviikonloppu. Peliin otetaan enintään 42 pelaajaa ja toivomme saavamme mukaan runsaasti niin ensikertalaisia, aloittelijoita kuin kokeneitakin. Peliin voi hakea kuka tahansa larppauksesta ja pelin konseptista kiinnostunut ja 16 vuotta täyttänyt, kotipaikkakunnasta tai aiemmasta larppikokemuksesta riippumatta.

Hinta: 25 €, sisältää koko pelikokonaisuuden: täysihoito ja kahden yön yöpyminen leirikeskuksessa peliviikonloppuna, valmiiksi kirjoitettu hahmoprofiili, yhteisiä lavasteita sekä workshop-päivän materiaalit ja ruokailu. Hinta ei sisällä pelaajien rooliasua tai muita henkilökohtaisia asusteita. Maksun eräpäivä tulee olemaan 14.6.2019, ja maksutiedot lähetetään osallistujille sähköpostilla. Järjestäjien, kirjoittajien ja peli- ja keittiöapulaisten ei tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Ikäraja: 16 vuotta, joka hakijoiden tulee olla täyttänyt jo ilmoittautumishetkellä. Tästä ei voida ikävä kyllä joustaa. Alaikäiset pelaajat tarvitsevat virallisen luvan huoltajaltaan siten, että huoltaja täyttää muutaman kohdan ilmoittautumislomakkeeseen.

Huom: X% on kokonaan päihteetön tapahtuma. Pelissä ei suvaita syrjintää tai häirintää. Tapahtumapaikka ei ole esteetön, mutta pelaaminen ja yöpyminen voidaan järjestää niin, että rappusten kulkeminen minimoidaan.

Pelin järjestää pirkanmaalainen Epel Larp ry Tampereen kaupungin Nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämisen toiminta-avustuksen tuella. Epel Larp ry toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja voittoa tavoittelematta.

Workshop-päivä

Workshop-päivän aikana mm. tehdään larppaamisen käytänteitä ja pelin maailmankuvaa tutummaksi, tutustutaan vastapelaajiin ja hahmoihin sekä tehdään kevyitä kontakti- ja improvisaatioharjoituksia. Tämän jälkeen olet niin valmis larppiin kuin suinkin mahdollista! Hahmoprofiilit lähetetään pelaajille hyvissä ajoin etukäteen, jotta niihin ehtii perehtyä workshop-päivän ohjelmaa varten.

Peliviikonloppu

Viikonlopun aikataulu
 • Perjantai 20.9. Paikalle saa alkaa saapua klo 17 alkaen, minkä jälkeen voi tutustua pelipaikkaan ja vastapelaajiin. Klo 19 alkaa ohjattu alkubriiffi, jossa kaikkien on oltava läsnä ja jonka jälkeen syödään iltapala ja yövytään.
 • Lauantai 21.9. Pelaaminen aloitetaan klo 9 orientaatiolla ja aamiaisella. Peli kestää noin 10 tuntia, ja sen aikana syödään lounas ja päivällinen. Peli päättyy klo 19, minkä jälkeen pidetään ohjattu loppubriiffi, syödään iltapala, uidaan ja saunotaan (vapaaehtoista) ja yövytään.
 • Sunnuntai 22.9. Aamiaisen jälkeen siivotaan yhteisvoimin. Pelipaikalta poistutaan viimeistään klo 13.

Tärkeitä päivämääriä

 • 10.2. Kotisivut julkaistaan
 • 17.2. Ilmoittautuminen aukeaa
 • 31.3. Ilmoittautuminen sulkeutuu
 • 5.4. Hahmojako julkaistaan
 • 14.6. Pelimaksun eräpäivä
 • 1.9. Workshop-päivä
 • 20.–22.9. Peliviikonloppu

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai muuta asiaa, pelaajana tai huoltajana, ole rohkeasti yhteydessä tekijätiimiin oheiseen sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että me emme vastaanota ilmoittautumisia sähköpostitse.

Email: xplarp@gmail.com

 • Pääjärjestäjä ja pelinjohtaja: Jenna N. (Bella)
 • Käytännönvastaava: Annastina N. (Anna)
 • Pelinkirjoittajat: Jenna N., Vili P., Elisabet V., Emmi S. & Annastina N.

Lue lisää: Tiimi, Larppauksesta

Facebook

Tervetuloa liittymään X%:n julkiseen FB-eventtiin ja kutsumaan mukaan muita kiinnostuneita! Tapahtumasivulla julkaistaan mm. uutisia ja vinkkejä larppiin liittyen. Pelaajille perustetaan lisäksi yksityinen pelaajaryhmä tiedotusta ja tutustumista varten.

Epel Larp ry

Epel Larp ry on yhdistys, joka tukee liveroolipelien järjestämistä ja järjestäjiä eli toimii larppien taustalla harrastuksen kehittämiseksi Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 2008 ja sen kotipaikkakunta on Tampere.
Kotisivut: https://epellarp.net
Facebook: https://facebook.com/epellarp

Tampere.Finland

Tampereella on larppaajan hyvä olla. Tampereen kaupunki on tukenut yhdistyksemme toimintaa ja auttanut meitä kehittämään sitä eteenpäin jo kolmatta vuotta. Täällä on paikkoja missä larpata ja porukkaa jota tavata pelien ulkopuolellakin. Tervetuloa osaksi yhteisöä ja kokemaan uutta kotikaupungissamme!