X% LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli Ylöjärvellä 20.–22.9.2019

Tiimi

Haluatko tutustua tämän larpin tekijätiimiin? Täältä löydät esittelyt meistä kaikista! Pelintekotiimiin saat yleisluontoisissa käytännön- ja pelinjohtoasioissa parhaiten yhteyden sähköpostilla. Jos kuitenkin haluat tavoittaa tietyn henkilön, voit ottaa yhteyttä pelaajille sähköpostilla lähetettäviin puhelinnumeroihin tai etsiä meitä Facebookista.

Bella, 31, pelinjohtaja, projektijohtaja ja kirjoittaja

Olen larppaajakonkari, puhelinmyyjä ja pj-veteraani, joka on varustettu jämäkällä otteella ja ihmisläheisellä suhtautumisella. Minulle toimiva yhteistyö ja ihmisten viihtyvyys on tärkeää. Larppien lisäksi olen toiminut nuorisotyön parissa mm. leiriohjaajana. Larppeja teen tarjotakseni hauskan harrastuksen, unohtumattoman pelikokemuksen ja mahtavan sosiaalisesti antoisan ympäristön osallistujille. Vapaaehtoistyö pelinteon muodossa tuo minulle paljon iloa. Tulen olemaan niin tiimin kuin pelaajienkin tavoitettavissa ennen peliä sekä pelin aikana siltä varalta, että kenellekään tulisi kysyttävää.

Anna, 28, käytännönvastaava ja kirjoittaja

Olen tamperelainen rakennusinsinööri, elämäntapalarppaaja ja yhdistysaktiivi. Pyörittelen Excel-taulukoita sekä palkka- että vapaaehtoistyönä ja osallistun pelintekoon järkevällä ja järjestelmällisellä intohimolla. Vastaan tässä projektissa mm. budjetista, kotisivuista, tiedotuksesta, ruokahuollosta ja workshop-päivästä. Näin kiehtovassa konseptissa en kuitenkaan voinut vastustaa luovaankin puoleen osallistumista, joten kirjoitan myös muutaman hahmoista. Olen Epel Larp ry:n tämänhetkinen puheenjohtaja ja olin viime vuonnakin järjestämässä samantyyppistä projektia yhdistyksen tuella. Nuorisotyö on lähellä sydäntä, ja olen toiminut myös Protun ja Euroopan unionin leiriohjaajana.

Elisabet, 24, kirjoittaja

Kirjailijaihminen, näyttelijä, larppiprojektinarkomaani ja suomalaisen iskelmän bileluukuttaja. Profiileissa vahvoina teemoina moraaliset kysymykset ja hahmojen väliset suhteet. Rakastan kirjoittaa ristiriitoja, sekalaisista seurakunnista muotoutuvia porukoita, luonteikkaita yksityiskohtia, lämmintä yhteistyötä. Otan itseni vakavasti silloin, kun siihen on tarvetta. Erityisesti nautin larppauksessa mahdollisuudesta kokeilla uusia näkökulmia ja fiilistellä erilaisia maailmoja muiden pelaajien kanssa. “I have no idea where this will lead us, but I have a definite feeling it will be a place both wonderful and strange.”

Emmi, 27, kirjoittaja

Olen hallintotieteiden graduvaiheen opiskelija, jonka henkinen koti on Luihuisen tuvassa Tylypahkassa. Sivulta sivulle kahlaamisen lisäksi piirrän, bujoilen, kudon ja askartelen – toisinaan jopa luennoilla. Kirjallisuuden goottiromanttiset kauhuklassikot, niiden universaalit moraalidilemmat ja hyytävät pahikset iskevät lujaa. Olen myös disneyn ja musikaalien suurkuluttaja. Larpeissa niin ikään hyvän ja pahan määritelmä ja sen horjuminen, eeppiset romanssit sekä hahmojen väliset henkilökohtaiset skismat kiehtovat. “If I wasn’t such a bad woman on the page, I couldn’t be such a good woman in life.” (Quills, 2000)

Vili, 29, kirjoittaja

Olen monessa liemessä marinoitunut pelintekijä, joka päätti loikata elokuva- ja tv-käsikirjoittajan uralta opiskelemaan rakennusinsinööriksi eikä ole katunut päivääkään. Jotkut asiat on parasta pitää harrastuksena ja vapaaehtoistyönä. Pelinteossa rakastan vahvojen kontaktien luomista ja nautin nähdessäni, miten erilaiset kirjoitustekniset ratkaisut muotoutuvat pelaajan tulkinnan myötä ehjäksi ja kokevaksi toimijaksi, eli larppihahmoksi. Pelaajana nautin jännitteisten ihmissuhteiden pelaamisesta, sukeltamisesta syvään päähän ja reagoitavasta pelattavasta. Vuosikymmen sitten löysin larppaamisen parista puolisoni. Nykyään olemme naimisissa ja meillä on kaksivuotias poika.

Laura, 30, tiimin tukihenkilö

Olen helsinkiläinen larppaajakonkari ja toimin X%:n tiimin tukihenkilönä. Autan ja tuen pelintekotiimiä tarpeen mukaan projektin edetessä, mutta en osallistu varsinaiseen järjestämiseen tai kirjoittamiseen. Minua ovat aina kiehtoneet niin tarinat kuin ihmisetkin, joten larpin tukihenkilön rooli sopii minulle erinomaisesti.

Ota yhteyttä

Email: xplarp@gmail.com
Saat meihin yhteyden parhaiten sähköpostilla. Järjestäjien ja kirjoittajien puhelinnumerot lähetetään osallistujille sähköpostilla.