X% LARP

Aloittelijaystävällinen liveroolipeli Ylöjärvellä 20.–22.9.2019

Miehistö

HahmolistaNaiskokelaatMieskokelaat – (Miehistö)

Täältä löydät miehistön jäsenten kuvaukset. Miehistöön kuuluvilla pelaajahahmoilla ei ole NPC-tyylisiä velvollisuuksia pelissä ja heillä on yhtä tiiviit juonet ja kontaktit muihin hahmoihin kuin kokelashahmoillakin.

Huomaa, että hahmojen lyhytkuvaukset, iät tai alkuperäislähteen pohjalta tiedetyt asiat eivät ole ingame-yleistietoa, eli niitä ei saa enää pelissä käyttää metatietona. Saat omassa hahmoprofiilissasi ne tiedot, jotka omalla hahmollasi kustakin toisesta hahmosta on, jos on. Lyhäreitä ei siis tarvitse eikä pidä opetella ulkoa itse larppia varten.

Kapteeni Rupert Giles, 40, m

Rupert on hivenen konservatiivinen brittiläinen mies, joka nauttii kirjoista ja muinaisista tutkimuksista. Hänellä on laaja tietämys mitä uskomattomimmista asioista. Kun Rupertin oppii tuntemaan, löytyy kuivahkon ulkokuoren alta myös huumorintajua. Tiukassa tilanteessa Rupert ei pelkää toimia, ja hän on sitä mieltä, että tarkoitus pyhittää keinot. Partaveitsen terävän älynsä ansiosta Rupert toimii S/s aXiomin kapteenina. Buffy, Willow, Spike ja Faith vaikuttavat tuntevan Rupertin hyvin entuudestaan. Rupert katselee merkitsevästi Marisa Coulteria, ja vaikuttaakin siltä, että Rupertilla ja Marisalla on jonkin verran yhteistä menneisyyttä. Rupertin olemus tihkuu arvokuutta ja hän on selvästi ylpeä taustastaan.

Ensisijainen inspiraationlähde: Buffy Vampyyrintappaja (Mutant Enemy Productions, 20th Century Fox Television, Joss Whedon)
Kirjoittaja: Vili
Pelaaja: Hannes P

Tohtori Victor Frankenstein, 38, m

Kaukana ovat ne ajat, kun tohtori Frankensteinia pidettiin jopa omaa varjoaan pelkäävänä kummallisena hiipparina. Tohtori on ansioitunut töissään Oxfordissa, pidetty ja vieläpä vaatimattoman oloinen mies, joka tekee lakkaamatta töitä paremman maailman puolesta. Menneisyydestään hän ei puhu, ja miksi pitäisi, kun nykyhetki mahdollistaa hänelle niin paljon? Tohtori Frankenstein kuuluu ylpeästi aluksen henkilökuntaan, ja toimiikin sen johtavana lääkärinä. Hän kuitenkin kohautti hieman ottamalla Lontoon huonomaineisen tohtori Henry Jekyllin työtoverikseen, ja tuntuu jopa ystävystyneen tämän kanssa.

Ensisijainen inspiraationlähde: Frankenstein (Mary Shelley)
Kirjoittaja: Emmi
Pelaaja: Leo Z

Tohtori Henry Jekyll, 36, m

Tohtori Jekyll tunnetaan miehenä, joka oli vain karvan päässä läpimurrosta. Tämän vakaan ja mukavanoloisen tiedemiehen maine koki kovan kolhaisun, kun Oxfordin neuvosto kieltäytyi tukemasta koesarjaa, jota nuori tohtori itse oli jo ehtinyt nimittää elämäntyökseen. Tohtorin tutkimuksen tarkat yksityiskohdat eivät olleet julkisuudessa esillä, mutta aiheesta sentään tiedetään sen verran, että se liittyi jotenkin ihmismieleen. Lieneekö Jekyllin luonne saanut säröjä yhdessä menetetyn maineen kanssa? Mies vietti kuulemma Oxfordin jälkeisen aikansa jossain synkässä Lontoon kolkassa. Pöyristyttävää! Mitähän ansioitunut tohtori Frankenstein on mahtanut ajatella, ottaessaan Jekyllin työparikseen?

Ensisijainen inspiraationlähde: Jekyll & Hyde -musikaali (Frank Wildhorn, Steve Cuden ja Leslie Bricusse, perustuu Robert Louis Stevensonin kirjaan Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde)
Kirjoittaja: Emmi
Pelaaja: Siiri V

HahmolistaNaiskokelaatMieskokelaat – (Miehistö)

Scroll Up